Star TV ne yapmaya çalışıyor? Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik değişikliğe büyük tepki...

Star TV ne yapmaya çalışıyor? Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik değişikliğe büyük tepki...

Star TV ekranlarındaki Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrol oyuncusu olduğu Yalı Çapkını dizisinin seyircileri isyanda. Star TV neden dünkü bölümü kısa tuttu?

Yayına başladığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik bir değişiklik dikkat çekti. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümü normalden kısa sürdü. 

FİNAL Mİ YAKLAŞIYOR?

İddialara göre Yalı Çapkını dizisinde final çanları yükseliyor. Haziran 2024 öncesinde dizinin final yaparak ekrana veda edeceği öne sürülüyor. Ancak bu iddia kanal yönetimi tarafından doğrulanmış değil.

yali-capkini-002-7tog.jpg

YALI ÇAPKINI SEYİRCİLERİ NEDEN AYAKLANDI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Star TV'nin izlenme rekoru kıran "Yalı Çapkını" dizisinin bu akşam beklenenden kısa sürmesi seyircinin tepkisini çekti.

kapak-190855.jpgkapak-190855.jpg

 

“Yalı Çapkını” dizisinin bu akşam ekrana gelen bölümü geçen haftalara göre daha kısa sürdü. Bu durumun nedeni merak konusu oldu. Fenomen dizinin daha sonraki hafta şehir dışında yapılacak çekimleri ve Ferit’e hayat veren Mert Ramazan Demir‘in ünlü bir markanın iş birliğiyle yapılan dergi çekimi için Paris’e gitme programı nedeniyle birkaç sahnenin kısa tutulduğu öne sürüldü.

yali-capkini-dizisinde-seti-karistiran-olay-her-sey-catir-catir-ortaya-cikti-meger-a629b09-001.webp

Bu durum seyircilere tepki çekebilecek bölümlerin kesildiğini düşündürtürken fragmanda yer alan bazı sahnelerin de daha sonraki bölümlerde kullanılacağı öğrenildi. Öte yandan dizinin Doğuş Grubu‘na ait olan Marmaris’teki D Maris Otel‘de çekilen ve haftaya yayınlanacak tatil görüntüleri de çok beğenildi. “Yalı Çapkını“nın genç yıldızları Türkiye’nin en gözde otelinde jet set bir tatil imkanı yaşadı.

İlgili Haberler