Star TV Yalı Çapkını karışıyor! Diziye yeni oyuncu geliyor...

Star TV Yalı Çapkını karışıyor! Diziye yeni oyuncu geliyor...

Star TV’nin Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’yı buluşturan dizisi Yalı Çapkını’nda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Kadroya yeni bir oyuncu daha geliyor

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Star TV'de ekrana gelen “Yalı Çapkını” dizisinin 42. bölümü geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmamıştı.

Geçen sezon sonunda diziden ayrılan ve yurt dışında gösterilen Pelin (Buse Buçe Kahraman) karakterinin ekibe dönmesi seyircide şok etkisi yaratacak.

Kulislerde Pelin’in bebek beklediği haberiyle ailesi torun isteyen Ferit’i yine zora sokacağı iddiası dolaşırken ekibe güçlü bir oyuncunun da katılacağı konuşuluyor.

mert-1-850x656.png

Bu akşam 42., yarın akşam da 43. bölümü seyirciyle buluşacak olan diziye söylentilere göre Pelin’in dayısı geliyor. 

Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay’ın kaleme aldığı dizide Pelin’e dayısının destek vermesi ve iki aile arasında çatışma yaşanması bekleniyor.

Role hayat verecek oyuncu merak konusu…

YALI ÇAPKINI DİZİSİ FİNALİ NE ZAMAN?

star-tvnin-yali-capkini-dizisi-daha-yeni-baslamisti-beklenmedik-gelisme-qbhy.jpg

Öte yandan bazı haber sitelerinde Yalı Çapkını dizisinin final yapacağı haberleri paylaşıldı. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Yalı Çapkını dizisi Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Dizinin bu tarihte sezon finali yapması bekleniyor. 

İlgili Haberler