TRT1 dizisi Gönül Dağı dizisinden acı haber: Başrol veda ediyor

TRT1 dizisi Gönül Dağı dizisinden acı haber: Başrol veda ediyor

TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayımlanan dizi izlenme rekorları kırmaya devam ederken üzücü bir haber geldi. TRT1 dizisi Gönül Dağı dizisinden acı haber: Başrol veda ediyor

Eskişehir'de çekimleri başlayan Gönül Dağı dizisi yaklaşık 2 yıldır ekranda fırtına gibi esiyor. Dizide zaman zaman vedalar yaşanıyor. Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinden şoke eden karar geldi. Dizinin sevilen karakteri veda ediyor…

Ensonhaber.com sitesinde yer alan habere göre; Gönül Dağı dizisinde yaşanacak ayrılıkla ilgili detaylar da paylaşıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Cumartesi günlerinin reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, her hafta yeni bölümüyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Anadolu insanının sıcacık hikayeleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

İlk bölümden itibaren izleyiciyi sürüklemeye devam eden dizide yeni gelişmeler yaşanıyor. Kulislerde dönen bu iddia, gündeme bomba gibi düştü. O oyuncu vedası, hayranlarını şoke etti.

Ayrılık iddiası şoke etti!

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakteriyle hafızalara kazınan Hazal Çağlar, kuliste dolaşan dedikodularla gündeme oturdu.

Dolaşan iddialara göre; Hazal Çağlar Gönül Dağı dizisinin kadrosundan ayrılacak. Ünlü oyuncuyla ilgili ortaya çıkan iddiaları, dizide başka ayrılıkların yaşanacağı iddialarını da gündeme getirdi.

Hazal Çağlar’ın diziye veda edip etmeyeceği ilerleyen bölümlerde belli olacak.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Öte yandan yurtgazetesi.com.tr editörlerinin edindiği bilgiye göre; Gönül Dağı dizisi Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek. Dizi kısa sürede ülkenin en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu. 

İlgili Haberler