TRT1 Gönül Dağı dizisinde peş peşe vedalar! 2 oyuncu daha kadro dışı

TRT1 Gönül Dağı dizisinde peş peşe vedalar! 2 oyuncu daha kadro dışı

TRT1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı dizisinde ayrılık şoku! Gönül Dağı dizisindeki vedalar seyircileri üzmeye devam ediyor. Kadroya iki oyuncu daha veda ediyor! TRT1 seyircileri bu vedalara çok tepkili

4 sezondur TRT1 ekranında varlık gösteren Gönül Dağı dizisinin Kamuran’ı Nihan Durukan ile Muammer’i Ali Düşenkalkar diziye veda ediyor

Cumartesi akşamları ekrana gelen TRT1 dizisinde 2 ayrılık birden. TRT1 dizisi Gönül Dağı’nda peş peşe veda yaşanacak. Asuman’ın annesi ve Münir Başkan’ın eşi rolüyle kameralar karşısına geçen Nihan Durukan projeden çekiliyor. 

yzxwq-1701155020-1219.jpg

Haber7'deki habere göre; Milli Eğitim Müfettişi Kamuran karakteriyle Gönül Dağı’na renk katan Nihan Durukan’ın veda izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bilindiği üzere Nihan Durukan, Kefaret, Seksenler, Binbir Gece, Mandıra Filozofu İstanbul gibi yapımlarda boy göstermişti.

fjlfq-1701155126-9028.jpg

Öte yandan ilk bölümden beri Taner ve Ramazan’ın amcası, Veysel’in babası rolüyle ilgi odağına oturan Ali Düşenkalkar da Gönül Dağı ailesinden ayrılanlar kervanına katıldı. Nam-ı diğer Düğüncü Muammer Kaya karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Ali Düşenkalkar’ın hikayesinin bitmesi ekran başındakileri üzdü. Usta oyuncu Muammer Kaya, Babam, Kayıtdışı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşk ve Mavi, Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım gibi projelerde yer almıştı.

gonul-daginda-pes-pese-veda-2-isim-birden-elveda-diyecek-1701154889-2812.jpg

DİZİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Öte yandan bazı haber sitelerinde Gönül Dağı dizisinin sezon sonunu beklemeden final yapacağına dair haberler paylaşıldı.

Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Gönül Dağı dizisinin gelecek sezonda da devam etmesi bekleniyor

İlgili Haberler