Yıldızlar geçidine döndü! TRT1 dizisine bir yakışıklı oyuncu daha

Yıldızlar geçidine döndü! TRT1 dizisine bir yakışıklı oyuncu daha

TRT1 için çekilecek olan Bozdağ Film imzalı “Ağlayan Gelin” kod adlı dizisinin hazırlıkları sürerken diziye bir yakışıklı oyuncu daha katıldı

TRT1 ekranlarında yeni bir dizi daha başlayacak. Diziye katılan oyuncular yakından takip ediliyor.

AĞLAYAN GELİN YILDIZLAR GEÇİDİNE DÖNDÜ

Magazin gazetecisi Birsen Altuntaş'ın haberine göre; TRT1 için çekilecek olan Bozdağ Film imzalı “Ağlayan Gelin” kod adlı dizisinin hazırlıkları sürüyor.

feyyaz-3.png

DİZİYE KİMLER KATILDI?

“Ağlayan Gelin” dizisi TRT’nin yeni iddialı projeleri arasında görülüyor. Yıldız Aşanboğa’nın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi başarılı senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem yazıyor. Feyyaz Şerifoğlu’na dizide “Yeşil” rolüyle eşlik edecek oyuncuyla henüz karar verilmedi. Aralarında Rabia Soytürk’ün de olduğu oyuncularla görüşmeler sürüyor. Yeni bir isimle sete çıkacak olan dizinin kadrosuna son olarak Ali Berk Reşitoğlu katıldı.

Reşitoğlu “Ağlayan Gelin”de “Orhan” karakterine hayat verecek. Yakışıklı oyuncu Yasin’in (Feyyaz Şerifoğlu) takım kaptanı olan arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Futbol sahneleri çekilen, başrol kadın oyuncu belirlenene kadar çalışmalarına kısa bir ara veren ekipte Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer, Sidar Tublek ve Bala Atabek rol alıyor.

aliberkresitoglu-1659539108-2896746453521986050-484632802.jpg

BOMBA İSİMLER YER ALACAK

Ağlayan Gelin dizisine alanında uzman olan isimler de dahil olacak. Öte yandan genç yeteneklerin de dizide yer alması bekleniyor. 

İlgili Haberler