10 ünlü erkek, Okan Bayülgen'e poz verdi.

10 ünlü erkek, Okan Bayülgen'e poz verdi.

İlham verici hikayelere sahip 10 ünlü erkek, RAMSEY takım elbise ve smokinleriyle Okan Bayülgen’in objektifine poz verdi.

RAMSEY, tasarımcılar Ezra ve Tuba ile hayata geçirdiği 'Personalize RAMSEY by EzraTuba' kişiye özel dikim koleksiyonu ve Made to Measure hizmetinin tanıtımı için çok özel bir projeye imza attı.

'Kalıpların Dışında' ilham verici hikayelere sahip 10 ünlü erkek, RAMSEY’in yenilikçi kalıpları, Ezra ile Tuba’nın kumaş ve aksesuar seçimleriyle şekillenen RAMSEY takım elbise ve smokinleriyle Okan Bayülgen’in objektifine poz verdi. Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ilk Türk sporcu İbrahim Çolak, seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, usta oyuncu Yetkin Dikinciler, ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, şef Ali Ronay, iş insanı Sinan Öncel, iç mimar Yalın Tan, oyuncu ve proje tasarımcısı Murat Aygen, teknoloji iletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay, 'Personalize RAMSEY by EzraTuba' için kumaşından aksesuarlarına kendi mükemmellerine ulaştıkları stilleriyle kamera karşısına geçti.

Projede 10 ünlü erkeğin çekimlerini yapan sanat insanı Okan Bayülgen de kendini fotoğraflayarak bu deneyimin bir parçası oldu.