Abiye kıyafetlerde mavinin büyüsü

Abiye kıyafetlerde mavinin büyüsü

2020 Pantone rengi seçilen klasik mavinin farklı tonlarını, farklı kalıp ve formlarla buluşturan Oleg Cassini, kadınlığınızın gücünü ortaya çıkartıyor.

Güven, sorumluluk, dürüstlük ve sadakati temsil eden maviyi; iddialı ve yalın abiye modelleriyle birleştiren Oleg Cassini, 2020 trendlerine uygun özel mavi abiye koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor.

Koyu Mavi: Fark edilmekten korkmayan, mavinin en klasik özgür tonlarına hayran kadınlar için tasarlanan bu elbise; her beden seçeneğiyle sınırları her açıdan kaldırıyor ve iddiayı seven tüm kadınlara sesleniyor.

Cam Göbeği: Her ten rengine yakışan cam göbeği, elbiselerde dinamik görünümü ve heyecanlı duruşu yakalıyor. Her davete yakışacak olan cam göbeği cazibesi ile bir çok kadının tercihi olmaya aday görünüyor.

Çivit Mavisi: Mor ile mavi arasında kalan, görkemli gök kuşağının renklerinden biri olan çivit mavisinin bir diğer adı da indigo. Çivit mavisi ile dinamik bir görünüm yakalarken ruhunuzu sakinleştirmeye hazır olun.

Parlament Mavi: Mavinin en sevilen tonlarından biri olan, asaleti ve ihtişamı çağrıştıran parlament mavisi straplez ile sofistike bir seksapel sunarken, asaleti elden bırakmayan güçlü kadınlara sesleniyor.

Bebek Mavisi: Mavinin en hafif tonu olan bebek mavisi abiye ile ister kırmızı halıda iddialı ve yalın bir görünüm, ister özel bir günde masum bir duruş yaratılabilir.

Çelik Mavi: Mavinin soğuk tonları arasındaki en popüler renklerden biri olan çelik mavi, güveni ve sadakati çağrıştırırken, elbisede mütevaziliği ve şıklığı bir arada isteyen kadınların öncelikli tercihi haline geliyor.

Toz Mavi: Toz mavi ile tüm ortamlarda, tüm modellerle şıklığın konuşulması kaçınılmaz.

Gece Mavisi: Koyu mavinin en popüler tonlarından gece rengini taşıyan jarse kumaştan abiye elbise; iddialı ve güçlü kadınlar için tasarlandı.