Black Friday çılgınlığı başladı!

Black Friday çılgınlığı başladı!

İnternet üzerinden erişim sağladığımız online alışveriş sitelerinde 'Efsane Cuma' indirimleri farklı tarihlerde başlıyor. En çok ziyaret edilen online alışveriş sitelerinden olan Hepsiburada.com 21 Kasım'da indirimli alışverişi başlatırken, Trendyol 25 Kasım'da, Amazon 26 Kasım'da tüketiciler ile buluşuyor.

Black Friday (Kara Cuma, Efsane Cuma) ABD'de Şükran Günü'nünden sonraki ilk Cuma (Kasım ayının dördüncü Cuma günü) gününe denk gelen gün. Online alışveriş sitelerinin gelişmesi ile son yıllarda 'Efsane Cuma' indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. 'Efsane Cuma' indirimleri Türkiye'de de aktif olarak uygulanıyor. Online alışveriş sitelerinin ürünleri neredeyse iki kat daha indirimle tüketicilerle buluşuyor.

En çok ziyaret edilen online alışveriş sitelerinden olan Hepsiburada.com 21 Kasım'da indirimli alışverişi başlatırken, Trendyol 25-29 Kasım, Amazon 26-30 Kasım tarihleri arasında tüketiciler ile buluşuyor. Elektronik ve teknolojik ürünlerden modaya, ev aletlerinden spor ekipmanlarına kadar birçok farklı kategoride 90’a varan indirimlerin sunulduğu indirimli günlerde binlerce farklı ürün sürpriz fiyatlarla satışa sunuluyor. Efsane Cuma indirimlerinde pek çok marka indirim uyguluyor. Bilindik markaların resmi sitelerine girerek, yaptıkları indirim oranına ulaşabilirsiniz. Bu indirimler mobil uygulamalarda ve markaların mağazalarında da geçerli.