Efsane günler geri döndü

Efsane günler geri döndü

Trendyol, kasım ayında düzenleyeceği “Büyük İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarında yüzde 80’lere varan indirimlerle milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunacak

Trendyol, kasım ayında düzenleyeceği “Büyük İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarında yüzde 80’lere varan indirimlerle milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunacak. Trendyol Group’tan yapılan açıklamaya göre bu yıl kasım ayında her zamankinden daha büyük kampanyaların gerçekleşeceği duyuruldu. Hedef, 40 milyon ürün satışı, 500 milyon ziyaret, 20 milyar görüntülenme. Trendyol Bilişim teknolojileri, lojistik gibi birçok sektör gelişiyor ve birçok insana istihdam sağlanıyor.

DİJİTAL EKOSİSTEMİ BÜYÜTÜYORUZ
Dijital ekonomiyi büyütmek ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak önceliğimiz

Trendyol Group CEO’su Demet Mutlu 2000 kişilik ekip ve binlerce iş ortağı ile kasım ayı kampanyaları için hazır olduklarını belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki iş ortaklarımızla kasım ayında rekor ticaret hacmi gerçekleştirdik, bu yıl bir kez daha kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz. Trendyol olarak hedefimiz, Türkiye ve bölgemizin büyüyen dijital ekosistemine en fazla etki yaratan, yön veren öncü teknoloji şirketlerinden biri olmak. Dijital ekonomiyi büyütmeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı öncelikli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu nedenle Türkiye ekonomisinin can damarı olan Anadolu’nun dört bir yanındaki satıcılarımızın işlerini büyütmesi ve gelişimi için eğitimler düzenliyor ve onlara teknolojik altyapı sunarak dijital dönüşümlerine destek oluyoruz. Bugün platformumuzda 81 ilden binlerce satıcı yılda 200 milyondan fazla ürünü Trendyol aracılığıyla tüm Türkiye’ye ulaştırıyor. Bu sayede Türkiye’nin neresinde olursa olsun satıcılarımız daha fazla satış yaparak işlerini büyütüyor ve ekosistem genişlemeye devam ediyor. Bilişim teknolojileri, lojistik gibi birçok sektör gelişiyor ve birçok insana istihdam sağlanıyor. Türkiye’nin teknoloji gelişimi için AR-GE ekibimizle altyapı çözümleri ve yeni yazılımlar geliştirerek, iş ortağımız satıcılarımızı ve tüm dijital ekosistemi büyütmeye devam edeceği.” dedi.


Trendyol Group CEO’su Demet Mutlu