KİP ‘Geleceğin Yıldızları’nın yanında!

KİP ‘Geleceğin Yıldızları’nın yanında!

Erkek giyiminde önemli koleksiyonlara imza atan KİP bu seferde spora el attı. KİP, Altınordu Futbol Kulübü’nün ‘Centilmenlik Sponsoru’ oldu

KİP, erkek modasında sahiplendiği “Centilmenlik” mottosunu Türkiye’nin köklü ve örnek futbol kulüplerinden Altınordu’nun, “İyi birey, İyi vatandaş, İyi futbolcu” yetiştirme felsefesiyle birleştirerek Türk futbol hayatına “centilmenlik” katacak. KİP bu işbirliğiyle kısa zamanda dünya perakende cirosuna en büyük katkıyı sağlaması beklenen, 7/24 online yaşayan ve sosyal farkındalığı yüksek Z kuşağının favori markaları arasına girmeyi hedefliyor.

HER ALANDA CENTİLMEN
Erkeklere koleksiyonlar sunan KİP, Altınordu Futbol Kulübü’nün bir yıl süreyle “Centilmenlik Sponsoru” oldu. KİP’in sahiplendiği erkeğin stilinden yaşam biçimine her alanda “Centilmenlik” mottosuyla; Altınordu Futbol Kulübü’nün “İyi birey, İyi vatandaş, İyi futbolcu” yetiştirme felsefesi iki markayı bu sponsorluk anlaşmasında buluşturdu. Sponsorluk çerçevesinde 2019-2020 sezonunda Altınordu Futbol Kulübü’nün oyuncuları ve teknik kadrosu KİP kombinleriyle kamuoyunun önüne çıkacak. Anlaşma çerçevesinde KİP, Altınordu Futbol Kulübü oyuncularına stillerinden kişisel bakıma bir centilmenin yaşam biçimini şekillendiren bir çok konuda özel eğitimler de verecek.

***KUTU***
Mutluluk kaynağı

Sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklama yapan Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, Türkiye’de örnek bir futbol kulübü olarak tanınan ve ününü dünyaya taşıyan Altınordu Futbol Kulübü gençlerine “Centilmenlik Sponsoru” olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

FOTO ALTI:
Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan ve Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan