MARKA Konferansı’nda geri sayım başladı

MARKA Konferansı’nda geri sayım başladı

Türkiye’nin en güçlü iş ve fikir platformu MARKA Konferansı, 18-19 Aralık'ta Çırağan Palace Kempinski’nde gerçekleştirilecek.

20’nci yılında ana eksende İstanbul temasının yer aldığı MARKA Konferansı, 18-19 Aralık'ta Çırağan Palace Kempinski’nin saray binasında büyük bir katılımla gerçekleştirilecek. Alanlarında lider 70’e yakın yerli ve yabancı konuşmacıyla yıldızlar geçidi yaşatacak MARKA Konferansı, Türkiye’nin en güçlü STK’larından TÜSİAD, İKSV ve WWF-Türkiye liderliğinde başlattığı projelerle de herkesi İstanbul’u sahiplenmeye davet edecek.

YALIN’DAN YENİ İSTANBUL ŞARKISI

Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı, MARKA Konferanslarının kurucusu Ayşegül Yürekli Şengör, “İş dünyasının en güçlü platformlarından biri olan MARKA Konferansı var olduğu günden beri İstanbul’dan ilham alan; cesur, kozmopolit, dinamik, renkli, yenilikçi, farklı görüş ve inançları kucaklayan karakteriyle, MARKA Konferansı’nın gücünü kullanarak İstanbul markasının geleceği için tüm paydaşlarımızla birlikte düşünmeye ve akıl üretmeye kararlıyız” dedi.

MARKA Konferansı’nın İstanbul’a adanan 20’nci yılı için pop müziğin önemli isimlerinden Yalın, yepyeni bir İstanbul şarkısına imza attı. İstanbul şarkısının ilk canlı performansı, Yalın tarafından 19 Aralık tarihinde MARKA sahnesinde gerçekleşecek. Ünlü müzisyenin yeni şarkısı DMC etiketiyle yayına girecek.