Moda, İstanbul’a geri döndü!

Moda, İstanbul’a geri döndü!

CNR Fashionist, yerli ve yabancı 100’ün üzerinde firmanın 500’ün üzerinde markasına ait 2020 yılının gelinlik, damatlık, takım elbise, abiye ve şık giysileri sergilenen fuarda üç günde 15.000’in üzerinde ziyaretçinin ağırlandı.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından, Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği (OTİAD) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin en büyük uluslararası Abiye, Gelinlik, Damatlık ve Moda Fuarı CNR Fashionist, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör profesyonellerini ağırladı.

70 ülkeden 800 kişilik alım heyeti de yer aldığı fuara, Amerika, Avrasya, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Kuzey Afrika’dan profesyonel alıcılar katıldı. Fuar, Türk hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün potansiyelini de bir kez daha ortaya çıkardı.

30 bin metrekarelik alanda 15 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlandığı CNR Fashionist İstanbul’da son moda tasarımlar da göz kamaştırdı.

Dünyaca ünlü 59 firma fuar kapsamında özel defileler düzenledi. Miss Turkey ve Best Model Turkey modellerin katılımıyla düzenlenen defileler, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.