Erdoğan: Bu trenden inenler tekrar bu trene binemezler

Erdoğan: Bu trenden inenler tekrar bu trene binemezler

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP adına yerel seçim çalışması yürütüyor. Erdoğan bugün de Şanlıurfa mitinginde konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler dolayısıyla Şanlıurfa'da halka hitap etti.

"Bazı tezgâhlara sakın ha gelmeyiniz. Çok tezgâhlar kuruluyor" diyen Erdoğan, "Neymiş beyefendi aday olmamış. Aday olmayınca ne dava var ne bir şey. Menfaat neredeyse oraya gidiyor. Ne diyorlar işte ben kazanınca tekrar Ak Parti'ye geleceğim. Bu trenden inenler tekrar bu trene binemezler" diye konuştu.

Erdoğan devamında, "Bu davada bu treni terk edenleri bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"17 yılda Şanlıurfa'ya 45 katrilyon yatırım yaptık. Bu sıradan bir olay değil. Eğitimde 11 bin yeni derslik inşa ettik.

"Dün Mardin'deydim. Mardin'e hızlı tren müjdesini verdim. Benim arkamdan bu bölücü terör örgütünün desteklediği malum parti var ya, onun eşbaşkanı, 'Mardin'e hızlı trenin ne işi var' demiş, aynı 'espi' (Saadet Partisi) gibi.

"Şimdi oraya hızlı tren geldiği zaman onlardan istifade edecekler. Yıllar yılı CHP her yapılanın karşısına dikilmedi mi? Bir yapıldı, iki yapıldı, üç yapıldı karşısına dikildi, Marmaray'ın karşısına dikildi, Osmangazi Köprüsü'nün karşısına dikildiler. Biz bu millete hizmetkarız. 

"Son 17 yılda Şanlıurfalı çiftçilere toplamda, yaklaşık 10 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

'BU TRENDEN İNENLER TEKRAR BU TRENE BİNEMEZLER'

"Bazı tezgâhlara sakın ha gelmeyiniz. Çok tezgâhlar kuruluyor. Neymiş beyfendi aday olmamış. Aday olmayınca ne dava var ne bir şey. Menfaat neredeyse oraya gidiyor. Ne diyorlar işte ben kazanınca tekrar Ak Parti'ye geleceğim. Bu trenden inenler tekrar bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenleri bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz. Bize ihanet etmedikçe yola kiminle çıktıysak devam ederiz. Onun için emaneti emin ellere teslim ettik, onlarla devam ediyoruz.

"Birileri ısrarla bölücülük fitnesini içimize sokmaya çalışıyor. biliyorsunuz 1984 yılından beri ülkemizde bölücü terör örgütü var. başta benim Kürt kardeşlerim olmak üzere sadece ülkemize zarar vermişlerdir. bunlar nice evlerin ocağına ateş düşürmüştür. Bunlar ilk günden beri bölgemizdeki bazı güçlerin paralı taşeronluğunu yapmışlardır.