Erdoğan'dan işsizlik sorusuna 'dalga geçer gibi' cevap!

Erdoğan'dan işsizlik sorusuna 'dalga geçer gibi' cevap!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, canlı yayında bir genç kız tarafından sorulan "Ben de bir mühendis olarak işsizim. İşsizlik için planladığınız şeyler var mı?" sorusuna "İşsizlik olayı zaman zaman mevsimsel" diyerek cevap verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sadece sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan programda gençlerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise, Erdoğan'ın bir genç kızın 'işsizlik' sorusuna verdiği cevaba sert tepki gösterdi.

Erdoğan, sosyal medyada gençlerin sorularını yanıtlarken bir genç kız "Ben de bir mühendis olarak işsizim. İşsizlik için planladığınız şeyler var mı?" diye sordu. Erdoğan ise o soruya "İşsizlik olayı zaman zaman mevsimsel. Bu mevsimler işsizliğin tırmanışta olduğu dönemler. Ama şimdi şöyle yaz ile birlikte işsizlikteki durum değişecektir. Bu olumlu istikamette gelişecektir. Ben inanıyorum ki bu tek haneliye de inşallah inecektir" diye yanıt verdi.

TUNCAY ÖZKAN'DAN ERDOĞAN'A TEPKİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise Erdoğan'ın genç kıza verdiği cevaba ilişkin sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Özkan, Twitter hesabından "Erdoğan'dan işsiz olduğunu söyleyen mühendis gence dalga geçer gibi cevap: İşsizlik mevsimsel. Yazla birlikte değişir" mesajını paylaştı.