Kılıçdaroğlu: Kendilerine oy vermeyen herkesi terörist olarak suçluyor

Kılıçdaroğlu: Kendilerine oy vermeyen herkesi terörist olarak suçluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere dört gün kala mitinglerine devam etti. Esenyurt'ta halka hitap eden Kılıçdaroğlu, "Kendilerine oy vermeyen herkesi terörist olarak suçlamaya başladılar" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, "Sanki anadan doğru süzülmüş gelmiş hiçbir kusuru yok. 17 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyorsun ya" diye konuştu.

Esenyurt'ta halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkanı Adayı Kemal Deniz Bozkurt için yurttaşlardan oy istedi konuşmasının sonunda Kılıçdaroğlu, "Bu kardeşiniz de size söz veriyor zalimin önünde asla diz çökmeyeceğim, insanımızın, fakirin fukaranın yanında olacağım" ifadesini kullandı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde halka hitap eden Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Kendilerine oy vermeyen herkesi terörist olarak suçlamaya başladılar. Sanki anadan doğru süzülmüş gelmiş hiçbir kusuru yok. 17 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyorsun ya.

Belediye başkanı olduktan sonra bütün Esenyurt'u kucaklayacak, herkese eşit oy götürecek, kimse işinden olmayacak, söz mü? Sadece bir pozitif ayrımı yapmasını istiyorum, bir mahallede fakirler fazlaysa oraya daha fazla hizmet götürecek, söz mü? Kemal Deniz Bozkurt'tan sözümüzü aldık. Ekrem İmamoğlu, o da hiçbir ayrım yapmayacak, İstanbul bir dünya markası haline gelecek. Bu kardeşiniz de size söz veriyor. Zalimin önünde asla diz çökmeyeceğim, insanımızın, fakirin fukaranın yanında olacağım."