Şahin Tin kimdir? Şahin Tin kaç yaşında ve aslen nereli?

Şahin Tin kimdir? Şahin Tin kaç yaşında ve aslen nereli?

AK Parti Denizli milletvekili Şahin Tin kimdir? Son günlerde 'kuru ekmek' polemiği ile gündemde olan Şahin Tin kaç yaşında? Şahin Tin kimdir, aslen nereli eşi ve çocukları kimdir?

AK Parti Denizli milletvekili Şahin Tin kimdir, aslen nereli araştırması birçok vatandaş tarafından yapılıyor.  TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile AK Parti Denizli milletvekili Şahin Tin arasında yaşanan 'kuru ekmek' polemiğini paylaştı.

Engin Altay'ın sözlerine Şahin Tin'den yanıt geldi.
CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya Twitter hesabından paylaştığı videoda şunları ifade etti:

"Grup Başkanvekilimiz Engin Altay 'Millet aç midesine sadece kuru ekmek giriyor' diyor. AKP Denizli milletvekili Şahin Tin 'O zaman aç değiller' diye cevap veriyor. Milletin meclisinde, millete bu lafı söyleyemezsiniz! Derhal milletten özür dileyin. #ÖzürDileŞahinTin"

ŞAHİN TİN KİMDİR? ŞAHİN TİN KAÇ YAŞINDA? 

1966'da Serinhisar'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli'de tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1984 yılında dekoratif raf sistemi şirketini kurarak iş hayatına atıldı.

Almanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, ABD, Senegal ve Kırgızistan'daki şirketleri ile 20'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmekte.

1999-2004 yılları arasında MÜSİAD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Denizli Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini yürüttü.

2003 yılında AK Parti Denizli İl Başkanlığı görevine atandı.

2007 genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı oldu.

2015 yılında yeniden AK Parti İl Başkanlığına seçildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Şahin Tin, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

İlgili Haberler