Yaşar Okuyan: AKP bu seçimde sandığın dibine gömülecek

Yaşar Okuyan: AKP bu seçimde sandığın dibine gömülecek

Satır Arası’nda Atakan Sönmez’in sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yaşar Okuyan, Atakan Sönmez'in "Danıştay’ın Ayasofya kararını nasıl yorumluyorsunuz" sorusu üzerine "Danıştay’ın zaten bu kararı vermesi bekleniyordu. Şimdi bu karar üzerinden bir şeyler  yapacak. Sen şimdi Ayasfoya’yı neden kaşıyorsun? Özellikle 23 Haziran’dan sonra Erdoğan AKP’nin yuvarlandığını görüyor. Türkiye’nin gündemi işsizlik ve açlık. “ diye konuştu.

AYASOFYA ZATEN İBADETE AÇIK 


Ayasofya’nın açılması AKP’ye oy kazandırır mı?” sorusu üzerine Yaşar Okuyan şöyle konuştu:


Ayasofya zaten ibadete açık. Ben orada namaza açık olan yerde belki 50 sefer namaz kıldım. Ayasofya’yı açtın ne olacak? Aman ne harika diye oy mu verecekler? Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye. AKP bu seçimde sandığın dibine gömülecek. Dini pazarlamaktan hala bıkmadınız. Ya bu kadar din kullanılır mı? Milleti dinden soğuttunuz. Mütedeyyin, Müslüman insanların yüzde 50’den fazlasın dininden imanından soğuttunuz. Bunu hacca gitmiş, 2 kere umre yapmış biri olarak ben söylüyorum. Allah’tan anamdan, babamdan öğrendiğim indirilmiş Kuran’a ve dine mensup olmanın geleneği ile ben kendimi muhafaza ediyorum.” diye konuştu.