35 yıl sonra gelen mutluluk

35 yıl sonra gelen mutluluk

Her iki gözünde şeker hastalığı nedeni ile görmekte ciddi sıkıntılar çeken Şerife Taşkıran'ın sol gözünde 35 yıldır, sağ gözünde 9 yıldır sorun olduğu belirlendi. Taşkıran her iki gözüne yapılan operasyon sonrasında dünyayı artık daha net görüyor

Daha önce tedavi gören hastalar yolu ile Kayseri’de özel bir hastanede görev alan Prof. Dr. Abdullah Özkırış'a ulaşan hasta aradığı şifayı buldu. Gözleri kapandığı için görmekte sıkıntı çeken, göz içinde kanama, yapışıklık, katarakt ve göz tansiyonu gibi sorunlar bulunan Taşkıran, ameliyata alındı. Prof. Dr. Abdullah Özkırış, şeker hastalığına bağlı gözü kapanan hastalarına tek seansta yaptıkları 4 ameliyat ile yapışıklık, göz tansiyonu, katarakt ve kanama sorunlarını giderdiklerini belirtti.

SAĞLIKLI GÖRÜŞE KAVUŞTU
Ameliyatların bir saat sürdüğünü ve başarılı şekilde tamamlandığını belirten Özkırış, "Hastamızın sağ göz bebeğinde yapışıklık ve şeker hastalığına bağlı göz arkasında kanama vardı. Sol gözünde yapışıklık, kahverengi katarakt ve göz arkasında kanama tespit ettik. Her iki gözüne yaptığımız operasyon sırasında tek bir seansta her iki gözdeki dört ayrı soruna müdahale etmiş olduk. Yapışıklıkları açtık, göz arkası ameliyatlarını gerçekleştirdik. Aynı gün evine giden hastamız sağlıklı görüyor" dedi.


Hastane personeline teşekkür etti
Gözlerindeki sorunlardan kurtularak sağlığına kavuşan Şerife Taşkıran da, 35 yıldır gözlerinden sıkıntı çektiğini belirterek, hastane yetkililerine ve doktoruna teşekkür etti.