Bakan Koca'dan : Yaşayandan uyarılar paylaşımı

Bakan Koca'dan : Yaşayandan uyarılar paylaşımı

Kurban Bayramı ve yaz tatili ile artışa geçen koronavirüs vakaları üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıları sıklaştırdı. Koca, "yaşayandan uyarılar" başlığı ile virüs kapan bir sağlık çalışanının yaşadıklarını paylaştı.


Bakan Koca, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden “Yaşayanlardan Uyarılar” başlıklı bir görsel paylaştı. Görselde Pandemi sürecinde acilde ve son 2 aydır poliklinikte çalıştığını ve şu an Covid testinin pozitif olduğunu söyleyen sağlık çalışanının yaşadıkları ve uyarıları yer alıyor.

Sağlık çalışanı H. Yücel vatandaşlara kendi ve ailesinin Covid testlerinin pozitif çıktığını, hastalığın kendisinde gösterdiği belirtileri anlatırken aynı zamanda vatandaşları da maske takmaları konusunda uyardı.

Koca’nın sosyal medya hesabından paylaştığı, sağlık çalışanının yaşadıklarını anlattığı görseldeki uyarılar şöyle: 

“Pandemi sürecinde acilde, son 2 aydır da ara ara  Covid polikliniğinde çalıştım. Covid test sonucum pozitif geldi. Ailemde herkes pozitif. Hastanede tedavi alıyoruz, babam yoğun bakımda. Kas ve kemik ağrıları, ateş, öksürük, tat ve koku kaybım var. Maskesiz dolaşmayın. H. YÜCEL”