“Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler”

“Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler”

Amerika’da 2018’in en çok satan kitaplardan “Hype”, “Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler” adıyla Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından yayınlandı, kitabın tanıtımı İstanbul’da yapıldı.

Yazarı Prof. Nina Shapiro’nun katıldığı tanıtım, sağlık ve beslenme alanında takıntılı bir hale geldiğimiz pek çok konuda neyin bilimsel, neyin geçersiz bilgi olduğunu ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Publisher Weekly tarafından 2018 yılının En İyi Yaşam Tarzı kitabı seçilen Tıp Doktoru Prof. Nina Shapiro tarafından kaleme alınan “Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler”, beslenme ve bilim yayıncılığa yeni bir soluk katma hedefiyle yola çıkan Sabri Ülker Vakfı Yayınları’ndan çıktı. Kitabın lansmanı Prof. Nina Shapiro’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen özel bir davetle tanıtıldı.

Orijinal adı “Hype” olan “Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler” sağlık alanında doğruluğu sorgulanan birçok bilginin altında yatan varsayımları irdeleyerek, bu varsayımların ne kadarının doğru, ne kadarının yanlış olduğuna dair ilgi çekici ve bilgilendirici bir bakış açısı sunuyor.