GO Ödülleri sahiplerini buldu

GO Ödülleri sahiplerini buldu

Güzel Ordu Kültür Sanat Derneği tarafından her yıl düzenlenen ödül organizasyonu Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğinin her yıl düzenlediği Kısa Film, Öykü, Fotoğraf ve Tiyatro Oyun Yazma yarışmalarında kazanan yarışmacılara ödülleri Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılan bir törenle verildi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışmaların teması 'Kadın Hakları'ydı. Yarışma kategorilerinde bu yıl, 13 Tiyatro oyunu, 18 kısa film, 156 öykü ve 282 fotoğraf yarıştı.

Geceye derneğin kurucu başkanı ve CHP İstanbul İl Başkanı olan Dr. Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, geçmiş dönem milletvekilleri Oktay Ekşi, Süleyman Çelebi, Şişli Kent Konseyi Başkanı Av. Şükran Eroğlu, İDOP Başkanı Ahmet Şatıroğlu, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyet Başkanı Halil Çakır, Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt, Güvenç Abdal Derneği başkanı Sakine Dağıdır Taşlıçukur, Ezeltere Derneği Başkanı Hayati Demirer, Şişli Ordulular Derneği Başkanı Ali Ayan, İş adamları Tamer Aktaş, Seyfettin Yıldırım, Şehittin Çelik, Prof. Dr. Eksal Kargı, Ayrıntı yayınlarından Erol Mut, Filmsan Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Zafer Erdaş, Pianist Fügen Yiğitgil ve yarışmalarda ödül alan yarışmacılar, derneğimizin yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Çiğdem Sakarya ve Serkan Aydın'ın sunuculuklarını üstlendiği gece, Devlet Opera ve Bale sanatçısı Zafer Erdaş’ın konseri ile sona erdi.

Kısa film dalında;

1. Abla, Kenan Diler

2. Bıraktığın Yerden, Volkan Güney Eker

3. Bir Ülke Vardı, Hebun Polat

Öykü dalında;

1. Öyle Bir Şey İşte, Dilek Taş Arslan

2. Hayal Et, Elif Derviş

3. Tütün Karası Gül Goncası, Tuğba Zengin

Fotoğraf dalında;

1. Kadına Şiddet, Osman Berker Gümüş

2. Yol, Elif Kürleyen

3. Soğan Hasadı, Erdal Baykara

Aydın Üstüntaş Geleneksel Anadolu Tiyatrosu

Oyun Yazma dalında;

40 Gece, Cihan Çakan

Övgüye Değer Eser dalında

Türlü Ama Başka Türlü, Naci Taner Büyükarman