Ali Koç'tan Cumhuriyet gazetesi açıklaması

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticilerinden 9 kişinin tutuklanması hakkında konuştu:"Şimdilik sadece Cumhuriyet gazetesine geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlık bir ortamda cevaplayabilirim."

Japonya'nın geniş ölçekli holding şirketlerinden Mitsui & Co Koç Holding'in  teknoloji yatırım şirketi Inventram'a yüzde 30 oranında ortak oldu. Ortaklık nedeniyle düzenlenen basın toplantısında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanveekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyon hakkındaki soruya yanıt verdi.

Koç şunları söyledi: “Bir tarafta hâlâ büyüme oranları, Türkiye’deki yatırım araçlarının batıya göre getirisinin yüksek olması gibi olumlu şeyleri de söyleyebilirim. Ama bununla beraber yabancı yatırımcıyı çekebilmek için ihtiyaç duyulan güvenli liman olma olayında da son zamanlarda erozyona uğrama durumunu da uzun uzun anlatabilirdim. Ama basın toplantısına gölge düşürmemek için şimdilik sadece Cumhuriyet gazetesine geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlık bir ortamda cevaplayabilirim" dedi.

Ekonomi Haberleri

Altın hızla değer kaybederken gümüşte son durum ne?
Altında Sert Çöküş: 7 Ayın En Düşük Seviyesi Görüldü!
Temmuzda kim, ne kadar zam alacak? İşte kuruşu kuruşuna yeni emekli ve memur maaş tahminleri...
Altın fiyatları kritik seviyelere geriledi: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Goldman Sachs'tan Türkiye ekonomisi analizi: 2026 yıl sonu enflasyon tahmini yükseltildi