EYT sonrası bankalarda promosyon rekabeti! Garanti BBVA'nın promosyon rakamları belli oldu

Emeklilikte Yaşan Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte bankalar harekete geçti. Promosyon miktarlarını güncelleyen bankalar arasındaki rekabet yeniden hız kazandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte bankalar arası rekabet yeniden canlandı. EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte emekli promosyonları güncellenmeye başladı. Promosyon yarışı veren bankalar son sürat rekabete devam ediyor.

aranti Bankası tarafından verilen 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi ile birlikte kredi kartları ile 500 TL ve üzeri harcamaya 1000 TL bonus fırsatını duyurdu.

GARANTİ BBVA GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Garanti BBVA tarafından emekli vatandaşlara sunulan promosyon miktarları güncellendi. Güncellenen emekli promosyonları ise şu şekilde;

  • 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 4.500 TL,
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5.250 TL,
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 6.750 TL,
  • 10.000TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 7.500TL nakit promosyon avantajı sunuyor.

EMEKLİ PROMOSYONUNDAN NASIL FAYDALANILIR

Bankalar tarafından paylaşılan promosyonlardan faydalanabilmek için bazı şartları yere getirilmesi gerekiyor. Şartların sağlanması durumunda banka tarafından açıklanan promosyon ödemelerinden faydalanabilirsiniz. Şartların en başında emekli olma şartı bulunuyor.

Emeklilik şartını taşıyan vatandaşlar promosyon için tercih ettiği bankaya maaşını taşıyarak 3 yıllık taahhüt imzalaması gerekir. 3 yıl boyunca maaşını aynı bankadan alacağına dair taahhüt imzalaması durumunda emekli promosyonundan faydalanabilir.

Ekonomi Haberleri

Onlarca tesisi bulunan dev kimya şirketi iflasın eşiğinde
Türkiye'de yüzlerce yeri olan KFC 108 şubesine kilit vurdu
Kısa vadede o rakamı görecek
Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar 2024? İşte güncel kurbanlık fiyatları
Satış için dört markayla görüşülüyor