İndirimler yerini zamlara bıraktı! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ürünlere zam geldi

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim rüzgarı kısa sürdü. Fiyatında düşüş yaşanan bazı ürünlere tekrar zam yapıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde (TKK) birçok ürünün indirimli satılacağını müjdelemişti! Ancak indirimler yerini zamlara bıraktı. 

İndirim 'müjdesinin' üzerinden henüz bir ay geçmedi ancak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın o gün indirimli satılacağını söylediği ürünlerden sıvı yağ, peçete, makarna, un gibi birçok ürüne yeniden zam geldi. 

TARIM KREDİ MARKETTE DEV ZAMLAR GELDİ 


14 Ağustos günü 52 liraya satılan 5 kg un, indirimin başladığı gün 58 liradan 52 liraya düşmüş gibi lanse edilerek satıldı. Aradan geçen  üç haftada aynı ürün bugün 58 lira 90 kuruşa satılıyor. Benzer şekilde 15 Ağustos’ta 54.90 liraya satılan 1 litre zeytinyağı da aradan geçen üç haftada 58.90 liraya satılmaya başlandı.

Cumhuriyet gazetesinden Alican Polat'ın haberine göre bunların yanı sıra indirim olduğu söylenen gün 49.90 liraya satılan 16’lı 2 katlı tuvalet kâğıdı bugün yüzde 23 zamla 57.90 liraya satılıyor. 15 Ağustos’ta 33.50 liraya satılan 1 lt ayçiçeği yağı ise bugün yüzde 11 zamlı ve “Fırsat” etiketi ile 37.30 liraya, 4.5 liraya satılan makarna da yüzde 14 zamla 5.15 liraya satılıyor. 
 

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de işsizlik oranı ne kadar oldu?
Gümüş fiyatları iki ayın zirvesinde: Yatırımcının gözü kritik toplantıda
Esnaf kredilerinde yeni dönem: Faiz desteği düştü, borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Asgari ücrette yüzde 50 zam ihtimali: 2027 için dikkat çeken senaryo
Motorinde dev indirim yolda: Litre fiyatı ne kadar düşecek?