Kılıçdaroğlu'ndan Nebati'ye ÖTV tepkisi: Her şeyleri skandal!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ÖTV ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok" dedi.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin basına kapalı bir toplantıda söylediği, "Biz kendi aramızda demedik mi ‘Ya şu ÖTV’yi artıralım da şeyi biraz kıralım" ifadeleriyle ilgili paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Sevgili halkım, bunların Saraydan atanma bakanı 'biz ÖTV’yi artıracaktık, Kılıçdaroğlu konuştu' demiş. Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek. İkinci el fiyatına yeni araba alacaksınız. Bunların atanmışlarına gelince, her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok" dedi.

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de işsizlik oranı ne kadar oldu?
Gümüş fiyatları iki ayın zirvesinde: Yatırımcının gözü kritik toplantıda
Esnaf kredilerinde yeni dönem: Faiz desteği düştü, borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Asgari ücrette yüzde 50 zam ihtimali: 2027 için dikkat çeken senaryo
Motorinde dev indirim yolda: Litre fiyatı ne kadar düşecek?