Mey İçki CEO'su Yorgancıoğlu görevi bırakıyor

Mey İçki CEO'su Galip Yorgancıoğlu görevinden ayrılıyor. Yorgancıoğlu, 2004 yılından bu yana Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde olan Mey İçki'nin CEO'su olarak görev yapıyordu. Yorgancıoğlu'nun görevini 1 Ekim itibari ile Mey İçki Satış Direktörü olan Levent Kömür’e devredeceği açıklandı.

2004’ün Mart ayında özelleştirilen Mey İçki’nin CEO’su olarak Nisan 2004’te göreve başlayan Yorgancıoğlu, 2011 yılında Mey İçki’nin Dünyanın en büyük alkollüMey İçki CEOsu Yorgancıoğlu görevi bırakıyor
içecekler şirketi olan Diageo bünyesine katılmasıyla Mey-Diageo Türkiye CEO’su olarak görevini yürütüyordu.

Mey Alkollü İçkiler San. ve Tic. A.Ş., 400 milyonu bulan cirosu ile Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 315'inci sırada yer aldı. 

TÜRK RAKISINI DÜNYAYA AÇTI

Yorgancıoğlu özellikle Türk rakısının dünyaya açılmasında önemli bir rol oynadı. Türk rakısı Yorgancıoğlu’nun aldığı kararlar doğrultusunda Japonya’dan Irak’a, Almanya’dan Fransa’ya, İspanya’dan Rusya’ya kadar dünyanın 80’e yakın ülkesinde satılmaya başlandı. Yorgancıoğlu döneminde şirketin rakı ihracatı 10 milyon litreye ulaşmıştı.

YERİNE LEVENT KÖMÜR GELİYOR

Şirketten yapılan açıklamada Mey İçki Türkiye CEO’su, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Direktörü Galip Yorgancıoğlu’nun görevini 30 Eylül tarihinde bırakacağı bu görevi ise Mey İçki’nin Satış Direktörü olan Levent Kömür’e devredeceği belirtildi.

Ekonomi Haberleri

Altında Sert Çöküş: 7 Ayın En Düşük Seviyesi Görüldü!
Temmuzda kim, ne kadar zam alacak? İşte kuruşu kuruşuna yeni emekli ve memur maaş tahminleri...
Altın fiyatları kritik seviyelere geriledi: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Goldman Sachs'tan Türkiye ekonomisi analizi: 2026 yıl sonu enflasyon tahmini yükseltildi
SGK borç yapılandırmasında yeni dönem: Taksit süresi 72 aya çıkarıldı