Motorine 2 liranın üzerinde zam geleceği iddia edildi! EPGİS'ten açıklama geldi

13 Haziran Pazartesi gecesi motorine tekrar zam gelebileceği iddia edildi. Enerji Petrol Gaz İstasyonları Sendikası (EGPİS) tarafından yapılan açıklamada ise, "Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur." denildi.

Motorine yeni bir zam gelip gelmeyeceği de sorgulanan konular arasında bulunuyor. Piyasalardaki hareketlilik ve petrol fiyatlarında düşüş olmaması halinde 13 Haziran Pazartesi gecesi motorine yeniden zam gelebileceği iddia edildi. 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve PM Üyesi Deniz Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda motorinde 2,60 TL artış yaşanacağını belirtti.

EPGİS'TEN AÇIKLAMADA

EGİS tarafından yapılan açıklamada ise, zam geleceği iddiaları yalanlandı. EPGİS'ten yapılan açıklamada, "Zorunlu bilgilendirme" denilerek şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır. Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır."

Ekonomi Haberleri

Emekli maaşlarına zam için 4 formül masada! Seyyanen zam ve refah payı gündemde
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu?
Fon yatırımcıları için kritik düzenleme yürürlükte: Kim ne kadar ödeme alacak?
Borsa ve altında sert kayıp: Gram altın 6 bin 370 liraya düştü!
Fon soruşturmasında yeni gelişme: Mustafa Sandal'ın eşi ve babasından 3 milyar liralık iade başvurusu