Ramazan öncesi hurmaya zam!

On bir ayın sultanı Ramazan'a 10 gün kaldı. İftar sofralarının değişmezi hurma geçtiğimiz seneye göre yüzde 35 zamlandı

On bir ayın Sultanı Ramazan iyice yaklaştı.Vatandaş 1 Nisan'ı 2 Nisan'a bağlayan gece sahura kalkacak.Ramazan ayında yoğun olarak satılan hurma fiyatları da zamlandı.

ZAM ORANI YÜZDE 35

Gerçek Gündem’in aktardığı habere göre hurmadaki fiyat artışı yüzde 35 oranında gerçekleşti.Ramazan ayına hazırlandıklarını belirten Eminönü esnafı Mahmut Yıldız, "Hurma fiyatları 200 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Önümüzdeki günlerde de indirim yapıp fiyatları geri çekeceğiz" dedi.

Artık müşterileri beklediklerini belirten bir başka esnaf Mustafa İğde ise " İran hurması var paket 25 TL, Kudüs hurması 100 TL, Medine 85 TL, Kudüs hurmasının büyük olanları ise 160 TL’den satıyoruz. Talep şu anda az var fakat bir iki güne yoğunluk başlar. Ramazana iki gün kala kuyruk oluşur sonrasında ise ramazanın ilk 10 gününe kadar devam eder satışlar" dedi.

Ekonomi Haberleri

Akaryakıta dev indirim geliyor!
Yanıt veremedi
Savaş büyüyebilir ancak...
Altın fiyatlarında sular durulmuyor!
Milletin dolabı boş, tenceresi boş, umudu boş