Selçuk Geçer'den son dolar tahmini: "Bu kafayla dolar..."

Merkez Bankası'nın faiz kararlarının ardından yükselişi bir türlü durdurulamayan dolar/TL kuru hakkında ekonomist Selçuk Geçer'den flaş bir dolar kuru tahmini geldi.

Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararları ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın faiz konuşmalarının ardından yükselişi bir türlü durdurulamayan dolar kuru hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın konuşmalarının ardından ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabından flaş bir açıklamada bulundu.

TBMM Genel Kurulu; 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi açılış konuşmasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kur hareketleri, ekonominin gerçeklerine uygun değil" ifadelerini kullanmıştı. Ekonomist Selçuk Geçer, Fuat Oktay'ın sözlerine tepki göstererek, "Bu kafayla dolar 50 de olur 100 de..." tahmininde bulundu.

Ekonomi Haberleri

Emekli maaşlarına zam için 4 formül masada! Seyyanen zam ve refah payı gündemde
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu?
Fon yatırımcıları için kritik düzenleme yürürlükte: Kim ne kadar ödeme alacak?
Borsa ve altında sert kayıp: Gram altın 6 bin 370 liraya düştü!
Fon soruşturmasında yeni gelişme: Mustafa Sandal'ın eşi ve babasından 3 milyar liralık iade başvurusu