Ünlü ekonomistten flaş dolar tahmini! Tırmanış...

Ekonomist Selçuk Geçer Youtube sayfasından paylaştığı bir videoda dolar kuru tahmininde bulundu. Geçer, dolar kurunun 12 TL’ye gidebileceğini iddia etti.

31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesinin ardından dolar kuru 5.70 TL seviyelerine kadar tırmandı. Piyasaların siyasi belirsizliğin sona ermesinin ardından sakinleşmesi beklenirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda yaşanan kriz ve ABD ile yaşanan S-400 krizi piyasaları tedirgin etmeye devam ediyor.

Türkiye’deki ekonomin kötü gidişatı üzerine, Rusya ile Türkiye arasında anlaşması tamamlanan ve ABD’nin kesin bir dille kabul etmdiği S-400’lerle ilgili gündeme düşen haberler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde AKP’nin seçimlere itiraz etmesi dolar kurundaki hareketliliğin devam etmesine neden oluyor.

Ekonomist Selçuk Geçer ortaya çıkan bu yeni gelişmelerle ilgili bir video yayınlayarak daha önce dolar kurunun 10 TL olacağı tahminini revize etti. Geçer herhangi bir yatırım tavsiyesi vermediğini de söylediği konuşmasında dolar kurunun 12 TL’ye çıkabileceğini öne sürdü.

Ekonomi Haberleri

Onlarca tesisi bulunan dev kimya şirketi iflasın eşiğinde
Türkiye'de yüzlerce yeri olan KFC 108 şubesine kilit vurdu
Kısa vadede o rakamı görecek
Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar 2024? İşte güncel kurbanlık fiyatları
Satış için dört markayla görüşülüyor