Vergi dairelerinde 'son gün' yoğunluğu yaşanıyor

Kamuya ait olan borçların yapılandırılmasına yönelik başvuru süresinin bugün sona ermesi nedeniyle vergi dairelerinde yoğunluk yaşanıyor.

7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'dan yararlanmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren vergi dairelerine akın etti.

Saatler öncesinden vergi dairelerine gelip sıra numarası alan çok sayıda vatandaş, uzun kuyruklar oluşturdu.

Bazı vatandaşlar söz konusu yapılandırma kanunundan dolayı memnuniyetini ifade ederken, bazıları da yapılandırma süresinin uzatılması gerektiğini söyledi.

7143 sayılı kanuna ilişkin başvuruların alınması, diğer taksit ödemeleri sırasında vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla bu gece saat 23.59'a kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Ekonomi Haberleri

Elinde Euro olanlar dikkat! Korkutan tahmin...
Akaryakıta dev zam geliyor
Yeni bir Nefes Kredisi’ni hayata geçiriyoruz
Hür-Sen’den Toplu Sözleşme Çağrısı: Memuru ve Emekliyi Artık Düşünün!
AKP'li eski vekil Şamil Tayyar'dan AKP'ye çok sert sözler!