Ankara'da kapılara şeriat bildirisi bıraktılar: 1 kişi gözaltına alındı!

Ankara'da bina önlerine şeriat çağrısı içerikli bildirileri bırakan 1 kişi İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara’nın Mamak ilçesinin Misket Mahallesi’ndeki binaların kapılarına "Müslüman Olmak Neyi Gerektirir" başlıklı bildiriler bırakıldı.

IŞİD'ın görüşlerinin savunulduğu ve şeriat propagandasının yapıldığı bildiride, Atatürk ilke ve inkılapları, demokrasi ve hatta oy kullanma hakkı bile hedef alınmıştı.

Bina önlerine şeriat çağrısı içerikli bildirileri, bırakan şüpheli A.T., İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

Yurttaşların şikayeti üzerine emniyet güçlerince yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli A.T. İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "16 Ocak 2021 günü Mamak ilçesi Misket Mahallesi'nde binalara ve evlerin kapılarına, halkı kin ve düşmanlığa sevk edici mahiyette bildiriler bırakan A.T., yapılan çalışmalar neticesinde İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli Müdürlüğümüzdeki işlemlerin ardından Cumhuriyet başsavcılığına sevk edilecektir" denildi.

Gündem Haberleri

CHP Sözcüsü Müslim Sarı’dan Özgür Özel’in açıklamalarına tepki: “Ruh sağlığından ciddi şekilde endişe ediyoruz”
Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!