Antalya’da “Askıda Fatura” devam ediyor…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi döneminde su faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için oluşturduğu Askıda Fatura uygulaması ile 2 bin ailenin su faturaları Antalyalı hayırsever vatandaşlar tarafından ödendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi döneminde su faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için oluşturduğu Askıda Fatura uygulaması ile 2 bin ailenin su faturaları Antalyalı hayırsever vatandaşlar tarafından ödendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, Covid-19 salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için “Biz birlikte güçlüyüz” diyerek başlattığı “Askıda Fatura” uygulaması paylaşma ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında da devam etti. Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilen uygulama, tam kapanma ile birlikte su faturalarını ödemede güçlük çeken ihtiyaç sahipleri ile hayırseverleri buluşturdu.

2 BİN AİLE MUTLU

'Askıda Fatura' kampanyasında 30 Nisan’dan bu yana 2 bin ailenin faturası hayırsever Antalyalılar tarafından ödendi. Başkan Muhittin Böcek, “Bütçesi el veren yardımsever vatandaşlarımız, dayanışma ayı Ramazan’da su faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımızın faturalarını ödeyerek destek oldular. Veren elin alan eli görmediği bir anlayışla yardımlaşma ağımızı büyüttük. Paylaşmayı ve dayanışma ile zor günleri birlikte aşacağız” dedi.

Gündem Haberleri

Büyük İstanbul depremi için net tarih verdi!
CHP'nin kurultay davaları hakkında flaş karar!
Bakan Memişoğlu'ndan tepki çeken 'normal doğum' ve aile sözleri sonrası yeni açıklama
Muhalefet yüzde 50 sınırını aştı!
DEM Parti heyeti ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un görüşmesi başladı