Başkent'in göbeğinde başından vuruldu! Sağlık çalışanları Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e böyle müdahale etti

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü olayın hemen ardından çekilen görüntüler gündem oldu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'daki evinden çıkar çıkmaz motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. 

Saldırıda Sinan Ateş başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, yanında bulunan Selman Bozkurt da omzundan yara aldı.

SALDIRININ ARDINDAN KALP MASAJI YAPILDI

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan Ateş, daha sonra özel hastaneye kaldırıldı. Ateş'in hayatını kaybettiği iddia edilse de henüz net bir açıklama yapılmadı.

Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’