'Che'nin Halası' milletvekili adayı oldu

Sosyal medyada Che'nin Halası olarak tanınan Zehra Canan, TKP Ankara milletvekili adayı oldu.

Türkiye Komünist Partisi'nin milletvekili adayları, adaylıklarını sosyal medya hesaplarından açıklamaya devam ederken; adaylar arasında sürpriz isimler de yer alıyor. 

CHE'NİN HALASI TKP'DEN ADAY OLDU

Geçtiğimiz günlerde oyuncu İlyas Salman TKP İstanbul Milletvekili adayı olduğunu açıklamıştı. 

Son olarak ise Konuştuğu sokak röportajlarında sarf ettiği sözlerle gündeme gelen ve sosyal medyada Che'nin Halası diye bilinen Zehra Canan, TKP Ankara milletvekili adayı oldu. 

NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya üzerinden paylaşılan sokak röportajında siyasi ve ekonomik gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Canan, yurttaşlar tarafından, "Ekonomist teyze", "Che'nin halası" olarak tanınmış, Canan "Halka kimsenin gücü yetmez. Halkla kimse başa çıkamaz. Halkı susturamazsın. Ben sosyalizmi seviyorum. Solculuğu Amerika sevmez çünkü sömüremez" ifadelerini kullanmıştı.

Güncel Haberleri

Ferhat Göçer cerrahlığı neden bıraktığını anlattı: “Ağlaya ağlaya bıraktım”
Muratcan Işıldak, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nde Sosyal Demokrasinin İdeolojik Dönüşümünü Ele Aldı
Televizyon sektöründe kriz büyüyor: Galatasaray maçı nedeniyle bu akşam üç dizinin yeni bölümü yayımlanmayacak
Japonya'da 7 bin 300 yıl önce meydana geldi: İnsanlığın yaratıcılığının sınırlarını zorladı
Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı: Avukatından açıklama geldi