'Erdoğan'ın İBB adayı ortaya çıktı' iddiası: 'Video planın parçasıymış'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun videosunu köşesine taşıyan Barış Pehlivan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun videosunu köşesine taşıdı. Marmaray'a binen Karaismailoğlu'nu kimsenin tanımadığı görülmüş, söz konusu video sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşılmıştı.

"Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor" diyen Pehlivan, "Sandıkların teslim edildiği ismi tanıyorum" başlıklı köşe yazısında şu ifadeleri kullandı: 

"Hani “Haberim yokmuş gibi çek” derler ya... İşte tam öyle oldu. Ulaştırma Bakanı Marmaray’da görüldü. İnsanların umurunda değildi ama birisi o anı çekti, paylaştı. Elbette halkla ilişkiler çalışması olduğuna dair haklı yorumlar yapıldı.

Peki neden?

Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor.

Malum, Karaismailoğlu, Erdoğan’ın ilk İBB kadrolarından.

Deniyor ki...

Tıpkı Binali Yıldırım gibi ilk seçimde İBB’nin başına partisinin adayı olacak.

Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. “Habersiz” video da bunun parçasıymış.

 Başarılı olur mu, şüpheli. Bekleyelim görelim..."

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak