Ferdi Zeyrek'in eşi ağlayarak böyle helallik istedi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek, 'O Manisa sevdalısıydı, o hepinizi çok seviyordu. O çok inançlı bir adamdı. 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı" dedi.

6 Haziran'da evinde elektrik akımına kapılan ve yoğun bakımda tedavisi süren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in hayatını kaybetmesi hem Manisalıları hem de sevenlerini yasa boğdu. 48 yaşında hayatını kaybeden Zeyrek için Manisa Belediyesi önünde bir anma töreni düzenlendi.

Manisalıların akın ettiği törende konuşan Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek, gözyaşlarına boğuldu. 16 yaşından bu yana eşini tanıdığını belirten Nurten Zeyrek, Manisalılardan helallik istedi.

'İNANÇLI BİR ADAMDI'

Zeyrek, şunları söyledi: O Manisa sevdalısıydı, o hepinizi çok seviyordu. O çok inançlı bir adamdı. 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı. Bana hep 'Nurcan dik dur 3 tane çocuğumuz var' derdi. Ben ona sözümü verdim bugün, hep dik duracağım. Onun kalbi bende. Sizlerden helallik istiyorum. O çok inançlı bir adamdı çünkü. Hakkınızı helal ediyor musunuz? 3 tane yavrum var sözümü tutacağım. Allah hepinizden razı olsun.

İlgili Haberler

Ferdi Zeyrek'e suikast iddiasına Saray'dan açıklama geldi!

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’