İYİ Partili Uğur Poyraz, Mehmet Akif Ersoy'un programına 'Bitanem' yazan çantayla geldi

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, AKP Milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sunucu Mehmet Akif Ersoy'a hitabını tiye aldı.

Süleyman Soylu'nun, Habertürk'te katıldığı canlı yayında sunucu Mehmet Akif Ersoy'a "Bi'tanem" diye hitap etmesi gündem oldu. Soylu, daha sonra gülerek bu ifadesini "Mehmet Akif Bey" şeklinde düzeltti.

Mehmet Akif Ersoy, bugün canlı yayın konuğu olan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın kendisine bu konuyla ilgili yaptığı şakayı paylaştı.   

Ersoy'un paylaşımında Poyraz'ın programa üzerinde 'Bitanem' yazan bir çantayla geldiği görüldü. 

"SAYIN BAKAN SAĞOLSUN"

Programın başında Ersoy olayı gülerek seyircilere duyurdu ve jesti için Poyraz'a teşekkür etti. Program içinde Poyraz, 'Sayın Ersoy' diye hitap edince de Ersoy ve Poyraz güldü, Ersoy, "Bu seçime kadar gidecek herhalde sayın bakan sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Serhat Kılıç’a Harbiye’de duygusal veda: “30 yıl yetmedi Serhat”
Veyis Ateş ilk kez hakim karşısına çıktı: Tahliye edildi
Ahbap Derneği soruşturmasında 5. dalga operasyon: 20 ilde 53 gözaltı kararı
Kayıp kardeşlerin ismiyle dolandırıcılık şoku! Aile isyan etti: Sakın para göndermeyin
Kayıp ilanı