Mansur Yavaş'tan 'kalp'li paylaşım: "Kaptım bu işi"

Mansur Yavaş, kalp işareti yapmaya çalıştığı anların gündem olmasının ardından, Kemal Kılıçdaroğlu ile kalp işareti yaptıkları fotoğrafı paylaştı ve "Kaptım bu işi" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar mitinginde eliyle kalp işareti yapmaya çalıştığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir mitinginde kalp işareti yaptıkları fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Mansur Yavaş, "Kaptım bu işi" ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Muratcan Işıldak, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nde Sosyal Demokrasinin İdeolojik Dönüşümünü Ele Aldı
Televizyon sektöründe kriz büyüyor: Galatasaray maçı nedeniyle bu akşam üç dizinin yeni bölümü yayımlanmayacak
Japonya'da 7 bin 300 yıl önce meydana geldi: İnsanlığın yaratıcılığının sınırlarını zorladı
Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı: Avukatından açıklama geldi
Sivas'ta kaybolan 11 aylık Büşra bebek 53 gündür aranıyor: Soruşturmada 6 tutuklu