Siyah maskeye ilk yasak geldi

Uzmanların koruyucu özelliğinin olmadığını aylardır ifade ettiği siyah maskelere ilk kez yasak getirildi.

Hakkari'de koronavirüs tedbirleri kapsamında Hakkari Devlet Hastanesi’nde bir dizi yeni önlem alındı.

Vatandaşların hastanenin girişinde bulunan stantta sağlık görevlileri tarafından ateşi ölçülüyor ve dezenfektan tutulduktan sonra içeri alınıyor.


 
SİYAH MASKE YASAĞI


Hastanenin yeni aldığı karar doğrultusunda siyah maske ile girişler yasaklandı. Uzmanlar kullanımı artan siyah maskelerin koruyucu özelliğinin olmadığını aylarca ifade etmişlerdi.

İlk kez siyah maskeye yasak getirilirken İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri resmi internet sitesinde gerekli duyuruyu yaptıklarını belirtti. Hastaneye bilgilendirici afişler de asıldı. 

Güncel Haberleri

AHBAP soruşturmasında yeni ayrıntılar: Avukat Ece Güner'in emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal hayatını kaybetti
Yaprak Dökümü'nün Şevket'i son hali sosyal medyada gündem oldu
Haluk Levent'in Emniyet ifadesi: ‘Usulsüzlük diyebilirsiniz ama yolsuzluk diyemezsiniz’
Cem Yılmaz'ın Haluk Levent esprisi yeniden gündem oldu: '1 TL'lik vurgun varsa ülkeyi terk ederim'