TİP'ten Kızılay yönetimine olay protesto... Kızılay Genel Merkezi'nin önünde paralar havada saçıldı!

Türkiye İşçi Partililer (TİP), depremde parayla çadır satan Kızılay'ı protesto etmek için kurumun genel merkez binasına giderek para fırlattılar.

Kızılay'ın depremde AHBAP'a para ile çadır, konserve yiyecek satması, Türkiye Eczacılar Birliği'ne de yine çadır sattığının ortaya çıkmasından sonra kuruma yönelik büyük bir tepki vardı. 

"VURGUN PEŞİNDE OLAN KIZILAY GENEL MERKEZİ'NE PARA FIRLATTI"

Son olarak TİP'li yurttaşlar Kızılay Genel Merkezi önüne giderek, depremde parayla çadır satan Kızılay Genel Merkezi'ne para fırlattı. 

"Hükümet istifa" sloganlarının da atıldığı eyleme dair TİP'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Halkın parasıyla yapılan çadırları, depremde halka para karşılığında satan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın anlayacağı dilden konuştuk. Ankara İl Örgütümüz, vurgun peşinde olan Kızılay Genel Merkezi'ne para fırlattı.  Yetkililerin derhal istifasını istiyoruz! #Hükümetİstifa"

Gündem Haberleri

Büyük İstanbul depremi için net tarih verdi!
CHP'nin kurultay davaları hakkında flaş karar!
Bakan Memişoğlu'ndan tepki çeken 'normal doğum' ve aile sözleri sonrası yeni açıklama
Muhalefet yüzde 50 sınırını aştı!
DEM Parti heyeti ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un görüşmesi başladı