Uğur Dündar Ali Erbaş'ın şok imzasını paylaştı

Duayen gazeteci Uğur Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Büyük Ayasofya Camii'nin ibadete açılışındaki hutbesinde Atatürk'e "lanet" okuyan ve sonradan çark eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Fetö'cülerle ilişkisinin belgesini yayımladı.

Gazeteci Uğur Dündar sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, Büyük Ayasofya Camii'nin ibadete açılışında Atatürk'e "lanet" okumaya kalkan Diyanet İşleri Ali Erbaş'ın, firari FETÖ'cü Adil Öksüz ve diğer FETÖ'cülerle olan ilişkisini belgesiyle ortaya koydu.

Uğur Dündar'ın paylaştığı belgede firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün doktora tezinin altında FETÖ'den tutuklu Davut Aydüz ve FETÖ firarisi Suat Yıldırım ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ında imzası bulunmakta.

Dündar sabah saatlerinde yaptığı paylaşımında "Günaydın değerli dostlarım. Bugün size bir ibret belgesi sunuyorum. Atatürk'e lânet okuyan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bakın kimin doktora jürisinde görev almış ve kimlerle biraraya gelmiş!.." sözlerine yer verdi.

Günaydın değerli dostlarım.
Bugün size bir ibret belgesi sunuyorum.
Atatürk'e lânet okuyan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bakın kimin doktora jürisinde görev almış ve kimlerle biraraya gelmiş!.. pic.twitter.com/Ecti93KxzR

— Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) July 29, 2020

Güncel Haberleri

AHBAP soruşturmasında yeni ayrıntılar: Avukat Ece Güner'in emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal hayatını kaybetti
Yaprak Dökümü'nün Şevket'i son hali sosyal medyada gündem oldu
Haluk Levent'in Emniyet ifadesi: ‘Usulsüzlük diyebilirsiniz ama yolsuzluk diyemezsiniz’
Cem Yılmaz'ın Haluk Levent esprisi yeniden gündem oldu: '1 TL'lik vurgun varsa ülkeyi terk ederim'