Uğur Dündar'dan gündemi sarsacak açıklama: Alınan aşıya onay verilmemiş!

Duayen Gazeteci Uğur Dündar, Türkiye’nin Çin’den sipariş ettiği, Sinovac tarafından geliştirilen koronavirüs aşısına yönelik çarpıcı bir açıklama yaptı. Dündar, Çin'den alınan aşıların henüz Çin'de onaylanmadığını açıkladı.

Çin İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, A Haber’e yaptığı açıklamada, Türkiye’nin de sipariş ettiği Sinovac’ın koronavirüs aşısına Çin’de henüz onay verilmediği ifade etmişti. Tartışmalara neden olan aşıyla ilgili bir açıklama da gazeteci Uğur Dündar’dan geldi.

UĞUR DÜNDAR: TÜRKİYE'NİN ALDIĞI AŞI ÇİN'DE HENÜZ ONAYLANMADI

Türkiye’nin Çin’den sipariş ettiği Sinovac’ın koronavirüs aşısına yönelik Twitter hesabından açıklama yapan Dündar, “Bugün itibariyle Çin'de 4,5 milyon kişi aşı oldu. Aşıyı üreten devlete ait Sinopharm Şirketi. Bizim aşı mı? Sinovac'ın Türkiye'ye sattığı Coronavac'a Çin, henüz onay vermedi! Ama biz aldık! Burası Türkiye. Burada olur böyle vakalar” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Erdoğan'ın "vitrin mankeni" sözlerine CHP’li Sevgi Kılıç’tan çok sert yanıt
Bakan açıkladı: Kanal İstanbul'un temeli atılıyor mu?
Zülfü Livaneli'den yanlışlıkla attığı fotoğraf için açıklama

Gündem Haberleri

Muhalefet yüzde 50 sınırını aştı!
DEM Parti heyeti ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un görüşmesi başladı
Deprem çantası nasıl hazırlanır?
İstanbul'daki şiddetli depremlerin ardından uzman isimlerden flaş açıklama
Hevesleri boşunadır