Ünlü Fransız Gastronomi Kulübü Istanbul’da buluştu

Sofitel İstanbul Taksim, 1950 yılında Paris’te kurularak dünyaya yayılan uluslararası gastronomi kulübü Chaîne des Rôtisseurs (CDR)’ın etkinliğine ev sahipliği yaptı.

1950 yılında Paris'te kurulan, iyi yiyeceğin korunması ve sofra zevklerinin yaşatılması amacıyla çalışmalar yapan Chaînes de Rôtisseurs 1994 yılından itibaren ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Derneğin İstanbul üyeleri Sofitel Istanbul Taksim’de buluştu.

Sofitel İstanbul Taksim şefi Mehmet Oğurtan’ın özel mönü hazırladığı gece, kokteyl ile başlayıp Sofitel İstanbul Taksim’in Opera Balo Salonunda CDR'nin gelenekselleşen yemek sunumuyla devam etti.

Lezzet Haberleri

Bu yöntemle limon 1 yıl bozulmadan kalıyor! İşte aşçıların tüyosu...
Ramazan'da en çok hangi yemek sipariş edildi?
Çıtır çıtır patates kızartması için yağa iki damla ekleyin
İftarda yaptığınız ilk iş o olsun!
Dünyanın en pahalı yiyecekleri belli oldu! Hepsi servet değerinde