3 günde 23 kişi izledi

Gösterime girmeden önce filmdeki sevişme sahnesiyle tartışma yaratan Saklı filmi gişede hezimete uğradı. İlk 3 günde 23 kişinin izlediği film toplamda 489 kişi tarafından seyredildi.

Başrollerini İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil’in paylaştığı ‘Saklı’ filmini izleyici neredeyse hiç görmedi.

22 Nisan’da vizyona giren yapımı, ilk üç günde sadece 23 kişi izledi. HT Magazin'den Arif Gün'ün haberine göre altı salonda gösterilen film, toplamda ise 489 kişi tarafından seyredildi.

Saklı, İlhan Şeşen ve Türkü Turan’ın sevişme sahnesiyle gündeme gelmişti.

"TÜRKÜ'NÜN ÇOCUKLUĞUNU BİLİRİM, BABASI ARKADAŞIM" DEMİŞTİ

Daha önce o sahnelerle ilgili “Türkü’nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Bu yüzden öpüşme sahneleri beni zorladı” diyen Şeşen, konu tekrar açılınca şunları söyledi: “Bu film Kanada’ya gitti. Orada da bana bu soruyu sordular, cevap verdiğimdeyse salondakiler kahkahalarla güldü. Sanırım bizim de toplum olarak gülmeye ihtiyacımız var.”demişti.


Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı