Alp Kırşan'ın paylaştığı fotoğraf korkuttu

Av sezonunun açılmasıyla birlikte denize açılan Alp Kırşan'ın yüzüne kalamar pisledi. Bu görüntüsünü sosyal medyadan paylaşan Kırşan, sevenlerini korkuttu.

Sunucu ve oyuncu  Alp Kırşan sosyal medya hesabından paylaştı, takipçileri gerçeği anlayana kadar büyük bir korku yaşadı.

DENİZ TUTKUSU HERKESÇE BİLİNİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre, sunucu ve oyuncu  Alp Kırşan deniz tutkusuyla öne çıkan bir isim.  Alp Kırşan ne yazık ki bu tutkusunun karşılığını talihsiz bir kaza ile aldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Av sezonunun açılmasıyla birlikte denize açılan  Alp Kırşan yakaladığı bir kalamarın yüzüne yaptığı şeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

GÖRÜNTÜ KORKUTUCUYDU

Son derece korkutucu bir görüntüye bürünen gözünü ve buna yol açan kalamarı objektife gösteren  Alp Kırşan fotoğrafın altına da "Ben kalamarin suratima s… severim" notunu düştü.

Alp Kırşan'ın bu fotoğrafına gelen yorumların pek çoğu onun gözüne zarar geldiğini sandıkları şeklinde oldu.

İşte  Alp Kırşan'ın o paylaşımı; 

Magazin Haberleri

Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu
Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor! Eski kadroda yer alan o isim çağrılmayınca sitem etti
Şarkıcı Derya Uluğ duyurdu! Pantolonları Bakan Mehmet Şimşek'le karıştı