Arif Sağ'dan Küba'dayım, yaşıyorum paylaşımı

Türk Halk Müziği’nin usta isimlerinden eski milletvekili Arif Sağ, tedavi için Küba’da kızı Aslı ve oğlu Tolga ile çekilen yeni fotoğraflarını sosyal medyadaki hesabından yayınladı.

Uzun süreden bu yana akciğer kanseri tedavisi gören usta sanatçı Arif Sağ, kızı Aslı ve oğlu Tolga Sağ ile birlikte aşı tedavisi için Küba’ya gitmişti. Ancak, sosyal medyada Arif Sağ’ın vefat ettiğine dair peş peşe paylaşımlar yapılmış, kızı Aslı bunun üzerine babası ile uçakta çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmıştı. 

Geçen yıl eşi Yıldız Sağ'ı kanserden kaybeden ve kendisine de akciğer kanseri teşhisi konulan Arif Sağ'ın Küba'da 5 seanslık aşı tedavisi göreceği ifade edilirken, Türk Halk Müziği'nin usta ismi, yaşamından endişe eden hayranları için Küba'da oğlu Tolga ve kızı Aslı ile Küba'da çekilen fotoğrafları Twetter hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım:

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar