Avşar hamile mi?

Arkadaşları ile gittiği bir mekandan ayrılan Hülya Avşar, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Kendi hayatını anlattığı ve ‘Selfie’ adını taşıyacak film projesini sevenleriyle buluşturmak üzere çalışmalarını sürdüren Hülya Avşar, geride bıraktığımız akşam arkadaşlarıyla dışarıya çıktı. Mekan çıkışı kendisini bekleyen muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar yeni yıla evinde girmeyi planladığını söylerken 2018’le ilgili iyi dileklerini paylaştı.

Kalbim aşka kapalı

Muhabirlerin aşkla ilgili sorularına da yanıt veren Hülya Avşar yalnız yaşamaktan çok mutlu olduğunu söylerken şimdilik kalbini aşka kapattığını söyledi. Avşar bu soruyla ilgili olarak; “Böyle çok mutluyum diye düşünüyorum… Şimdi kim çekecek of ya…” 

 Bir muhabirin “Müjde var mı?” sorusuna “Hamileyim” cevabını veren Hülya Avşar sonrasında toparlayarak, “Toplantı yaptık, filmin vizyona çıkacağı tarihi konuştuk. Heyecanlıyız. Daha bombardımana başlamadık, başlayacağız. Nisan ayı içerisinde vizyona girmesini düşünüyorum ama tam tarih daha belli değil.” dedi. 

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar