Barda çapkınlık yapmaya kalkan Teoman dayak yedi

Alkolü bırakacağını söyleyen ancak bu sözünde duramayan Teoman, önceki gece gittiği bir gece kulübünde içkiyi fazla kaçırınca olanlar oldu

Gece hayatının olaylı adamı Teoman bir türlü uslanmıyor. Hemen her gece bir eğlence kulübünde eğlenen şarkıcı kendisine hakim olamıyor. Teoman, alkol sorunu yüzünden önceki gece başına iş açtı.
 

Etiler'de bir mekana giden ünlü şarkıcı burada alkolün de etkisiyle mekandaki iki kadın müşteriyle flört etmeye çalıştı. Mekan görevlilerinden gelen uyarılara aldırış etmeden bu tavrına devam eden Teoman, görevliler tarafından mekandan çıkarılmak istendi.
 

Mekan ile yaşanan bu tartışmanın ardından büyüyen olay sonrasında şarkıcıyı mekandaki diğer 4 müşterinin dövdüğü iddiası basına yansıdı. Hırpalanan şarkıcının gece yarısı hastaneye giderek tedavi olduğu ve bu durumdan şikayetçi olmadığı da gelen bilgiler arasında yerini aldı. 

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!