Bu sözler çok konuşulacak! Peker Açıkalın: Cumhurbaşkanımız sayesinde...

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın, "Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum." dedi.

Beş yıldır dizide oynamayan Peker Açıkalın, ‘Baba 1,5’ adlı sinema filminde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Baba 1,5’ filminde Rüzgar Erkoçlar’ın babası rolündeki bir mafya babasını canlandıracak olan Peker Açıkalın, fragman çekimlerinde kamera karşısına geçti.

“CUMHURBAŞKANIMIZI GALAYA BEKLİYORUZ”

Geçtiğimiz yıllarda bıçak altına yatan 54 yaşındaki oyuncu, kalbine pil takıldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yardımıyla operasyon geçirdiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızı da inşallah filmimizin galasında görmek istiyoruz” dedi.

FİLMDEKİ ROLÜNÜ DE ANLATTI

Filmde canlandıracağı mafya babası karakterinin Türk usulü olduğunu belirten Peker Açıkalın, “Bizim babamız Türk babası, küfür ve kötü hareketleri yok. Türk örf ve adetlerine göre şekillenmiş bir baba” ifadelerini kullandı.
 

Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı